Friskhed
Det er afgørende for fiskens kvalitet, at den behandels korrekt hele vejen fra fangst til forbruger. I "Fra hav til bord" får du indgående kendskab til behandling af fisk, hvordan du kan se, om fisken er frisk osv.

Fra hav til bord

- om fangstens rette behandling

Beskrivelse
"Fra hav til bord – om fangstens rette behandling" sætter fokus på fisk og skaldyrs kvalitet.
Nogle kapitler giver direkte anvisninger til, hvordan man kvalitetsbehandler fisk, mens andre kapitler beskriver fiskens vej til forbrugeren.

Forfatter
Biolog phd. Siz Madsen

Udgiver
Fiskericirklen

Antal sider
158 sider

2. udgave 2007, online publikation
ISBN 87-90749-06-5

Download bogen som pdf her

Download bogen som powerpoint her



blivfisker.nu
Se hvordan du kan uddanne dig indenfor fiskeriet. 

fiskeriskolen.dk
Læs om Fiskeriskolen.

fuldskruefrem.dk
Læs om øvrige maritime uddannelser her.

skipperskolen.dk
Læs om Skipperskolen.

fisheriescircle.com
Click here and visit the international website.